Nessebar

Marina Palace

Pret incepand cu:
29
EUR /zi
Perioada:
27/10/2012 - 15/09/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa:  All Inclusive

 

Hotel Marina Palace * * * *


Localizare : Pe faleza din Nessebar intre orasul istoric si cel modern , la circa 300 m de cea mai buna plaja din statiune si circa 500 m de intrarea in orasul istoric.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 122 camere duble si 3 apartamente.
Dotari : Camerele sunt dotate cu: televizor cu programe de satelit; din fiecare camera este asigurat acces la sistemul multimedia informational al hotelului; acces la internet; posibilitate de folosire serviciului “video on demand” ; telefon; minibar; seif personal; control electronic al accesului; sistem central de aer conditionat.
Alte facilitati : Hotelul ofera turistilor piscina in aer liber situata la ultimul etaj; o frumosa terasa ofera o panorama incredibila asupra marii si orasului Nessebar, 5 restaurante si baruri :restaurantul principal cu spatiu separat pentru nefumatori, terasa de vara in aer liber, pub, lobby bar, barul de zi si la ultimul nivel la piscina se afla Sky Bar; garaj aflat la subsolul cladirii, parcare, sala de fitness, spalatorie si curatatorie, 2 sali de conferinta utilate la nivel superior pentru orice tip de intalnire, training sau conferinta; FLAGMAN – 97 de locuri; FREGATA – 160 de locuri; Spa center cu medici specialisti in domeniul fizioterapiei, reabilitarii, ortopediei, precum si in domeniul cosmeticii medicale neinvazive; cabinete confortabile de masaj, proceduri cosmetice si recreative.sauna, baie de vapori, jacuzzi si fitness, solarium.
Imagini Hotel Marina Palace


Vezi detalii complete despre Hotel Marina Palace
Nessebar

Nessebar se situeaza la 20 km nord de Burgas, pe o peninsula stancoasa.


Plaja din Nessebar este una din cele mai bune de pe tot litoralul bulgar. Se spune ca aceste plaje din Nessebar au cel mai fin nisip al marii dintre plajele de la Marea Neagra.Trebuie mentionata si clima care datorita pozitiei sudice permite un sezon turistic mai lung pana in septembrie tarziu si chiar si octombrie

2 plaje principale : cea care uneste orasul cu statiunea Sunny Beach si cea care este la sud de Nessebar spre hotelurile Ifa. La mijloc e peninsula pe care este ridicat orasul vechi ,punctul central de inters turistic din zona si care exista de peste 9 000 de ani! ( nici acum nu se stie sigur daca istmul este natural sau antropic). Orasul a fost mai intai o foratareata traca, apoi oras-cetate grecesc – asa-numitul „polis” si apoi colonie romana. Are de asemenea ca si Sozopol 2 parti: Orasul Nou si Orasul Vechi – unde cele mai cunoscute si mai mari cladiri dateaza de 11 – 14 secole... Cel mai fin nisip de pe litoralul bulgar, vecinatatea cu orasul istoric, casele albe cu acoperis rosu presarate cu flori si multiplele biserici cu arhitecturi diverse va vor ipresiona. Legata de acest oras printr-un drum ingust, precum pietrele de pe coliere, veti gasi o peninsula romantica, cu barcute pescaresti si navoade care stau sa se usuce, restaurante cu specific pescaresc si international. In afara de baza moderna de cazare, va veti putea bucura pe de o parte de alei romantice si locuri antice de vizitat, si pe alta parte de linistea si confortul dat de un bronzat pe malul marii, alinati de valuri, relaxat in bataia soarelui...

 

Vezi detalii complete despre Nessebar