Obzor

Obzor Beach Resort

Pret incepand cu:
30
EUR /zi
Perioada:
27/10/2012 - 15/09/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa:  Mic dejun

 

Hotel Obzor Beach Resort * * * *


Localizare : Amplasat chiar pe plaja complexul de apartamente este alcatuit din 7 corpuri si ofera servicii complete pentru vacanta sau pentru organizarea de team building-uri; situat chiar pe plaja.
Dotari : Majoritatea cu vedere la mare atent amenajate si complet echipate, chicineta complet echipata (aragaz, frigider, hota etc), aer conditionat, tv satelit, 2 bai, balcon - cele de la parter cu iesire direct pe plaja.
Alte facilitati : Hotelul dispune de: miniclub si animatie pentru copii, mini market, catering, centru wellness, room service, schimb valutar, spalatorie / curatatorie, parcare pazita, rent - a - car, parcare, 1 restaurant a la carte cu specific mediteraneean si traditional; restaurant Castello cu specialitati balcanice; bar Tropicana si Randevou, lobby bar, pool bar.
Imagini Hotel Obzor Beach Resort


Vezi detalii complete despre Hotel Obzor Beach Resort
Obzor

La jumatatea drumului dintre Burgas si Varna, autostrada E – 87, arunca o scurta privire dintre dealurile impadurite spre imprejurimile Obzorului. Desi are o locatie favorabila si o plaja nisipoasa ce se intinde pe o lungime de aproximativ 6 km ( cea mai mare dintre Nisipurile de aur si Sunny Beach ), acest loc remarcabil este in mod suprinzator neaglomerat chiar in timpul sezonului.

Ruinele vechiului oras, pe care vechii grecu il numeau : „ Heliopolis” – Orasul Soarelui, pot fi vazute in micul parc intesat de coloane si fragmente de statui antice – ruine ale ale unui templu roman dedicat lui Jupiter care infrumuseta candva asezarea. Romanii au construit de asemena o fortareata in vecinatatea orasului pentru a-si proteja rutele maritime comerciale dintre Constantinopol si Dunare.Bulgarii medievali au construit si ei in apropiere propria lor fortatreata – Kozyak. Statiunea este marginita de padurile muntilor Stara Planina de o parte, si albia raului Dvoynitsa de alta parte, Obzorul situandu-se la 65 km sud de Varna si 40 km nord de Nessebar, la o altitudine de aproximativ 65 m.

Populatia sa are in jur de 2000 de locuitori si a functinat atat ca centru comercial cat si ca fortareata maritima in timpul romanilor.

Vezi detalii complete despre Obzor