Albena

Ralitsa Superior - Sector K

Pret incepand cu:
29
EUR /zi
Perioada:
27/10/2012 - 15/09/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa: UAI – Ultra  All Inclusive

Hotel Ralitsa Superior - Sector K * * * *


Localizare : Hotelul se afla la inceputul complexului in apropierea Teatrului-Variete Albena, Clubului de hipism, celor trei terenuri de fodbal si postei si constituie o cladire separata de H Ralitsa Superior.
Capacitate cazare : Grad maxim ocupare camere: In camera single 1 adult; in dubla 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului)
Dotari : Sectorul K este o cladire cu 5 etaje si un lift, cu camere amenajate confortabil, aer conditionat, cu baie, balcon, telefon, radio, televizor cu program prin satelit si sunt potrivite pentru acomodarea a maxim 2 adulti + 1 copil.
Alte facilitati : Turistii acomodati la acest hotel dispun de aceleasi facilitati ca si turistii acomodati la Hotelul Ralitsa Superior cladirea principala: restaurant cu aer conditionat, restaurant A la carte, lobby bar, bar la piscina, bar de zi, piscina interioara si exterioara cu spatiu amenajat copiilor, jacuzzi, teren de tenis, teren de baschet si volei, sala de animatie cu capacitatea de 400 locuri, amfiteatru, spatiu pentru copii.
Imagini Hotel Ralitsa Superior - Sector K


Vezi detalii complete despre Hotel Ralitsa Superior - Sector K
Detalii pret:
Hotel RALITSA SUPERIOR 3* - SECTOR K - Ultra all inclusive
Tarife in Euro/persoana/zi
Hotel Ralitsa Superior Sector K 3*- 07.05-04.06 21.09-30.09 05.06-21.06 03.09-20.09 22.06-06.07 21.08-02.09 07.07-20.08
Dubla 29 € 38 € 48 € 52 €
Single 38 € 49 € 63 € 67 €

-Observatii:
- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii: 2 €/persoana/zi (* persoana vorbitoare de limba romana – asistenta turistica pentru clienti)
- Copii 0-1,9 ani – gratuit
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit
- Al treilea adult cu extrabed – reducere 20% din tariful de adult-
Albena

STATIUNEA ALBENA se afla la 15 km de Balchik si 30 km de Varna. Statiunea cu o arhitectura peisagistica deosebita a fost numita asa dupa eroina piesei omonime a cunoscutului scriitor bulgar Yordan Yovkov si este un simbol al frumusetii intransigente a bulgaroaicelor .

Statiunea moderna si binecunoscuta este o destinatie frecventata de turisti datorita combinatiei dintre plajele largi cu nisip auriu, marea lina, aerul proaspat si puterea tamaduitoare a apelor minerale din zona, transformand aceasta statiune intr-un important cetru balneologic al Bulgariei. Statiunea ofera facilitati de distractie atat pentru adulti cat si pentru copii : piscine, terenuri de tenis, fotbal, terenuri de joaca pentru copii, tobogane, terenuri de golf, volei, un casino, centru congrese, etc. Se pot inchiria biciclete, barci cu pedale sau ski jeturi; de asemenea se poate parctica echitatia. Turistii vor gasi aici numeroase programe de divertisment, posibilitatea de a face excursii optionale si excursii pe mare. Pentru cei care doresc sa practice sporturile nautice vor gasi in Albena echipamentul specific si instructori calificati.

Oferta completa aici

 Imagini Albena


Vezi detalii complete despre Albena
Observatii:

EARLY BOOKING:  20% discount pentru rezervarile facute pana la data de 28.02.2013 si achitate integral pana la data de 28.02.2013 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, anularile sunt penalizate cu 100%). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking este de 15%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.