Bansko-Ski Resort - Ski

Ski - Bulgaria Hotel Belvedere Holiday Club

Pret incepand cu:
17
EUR /zi
Perioada:
01/10/2012 - 01/03/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa: BB – Mic Dejun

Belvedere Holiday Club * * * *


Website: vezi site web

Localizare : in centrul statiunii, la 400 metri de telegondola.

Capacitate cazare : Complexul ofera cazare in mai multe cladiri de apartamente, toate mobilate cu bun gust, la standarde internationale.

Dotari : bucatarie, frigider, facilitati pentru gatit, cuptor cu microunde, facilitati pentru ceai si cafea, toaster, masa, fier si masa de calcat, uscator de par. Fiecare apartament dispune de un TV LCD 21 inch.

Alte facilitati : restaurant, magazine, centru Spa, jacuzzi, sauna, solar, baie cu aburi, piscina interioara, garaj, lobby bar, acces internet, sala de fitness, sala de masaj, seif, parcare, rent a car.
Grad maxim ocupare camere: In studio 2 adulti; in apartament 1 dormitor 2 adulti + 2 copii; in apartament 2 dormitoare 4 adulti + 2 copii.
Imagini Belvedere Holiday Club


Vezi detalii complete despre Belvedere Holiday Club
Bansko-Ski Resort

Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de unul dintre cele mai bune centre de ski din Europa  Ski run “Banderitsa - Alberto Tomba” is the host of European Cup DH Race

Partiile de ski sunt situate in doua centre principale: Chalin Valog (1.100 - 1.600 m) si Shiligarnika (1.700 - 2.500 m). Aceste 2 zone se afla la aproximativ 10 km in susul orasului, pe coastele nordice ale muntelui Pirin si sunt usor accesibile (25 min. cu telecabina din Bansko).

Bansko detine partii in lungime totala de 65km  – 17 partii: una neagra, 4 albastre si restul rosii.

Partiile sunt foarte bine intretinute de catre operator si sunt deservite de  gondole cu 8 locuri, furnizate de austriecii de la Doppelmayr, de asemenea de gondole de 4 locuri, 1 de 3 locuri, 7 lifturi adulti si 3 lifturi pentru copii. Lungimea totala a cablurilor -26 km. Monitoare gigantice afiseaza imagini ale partiilor la baza gondolei principale. Exista o pista de slalom si una de slalom urias. Bansko ofera si o partie de cross-country cu lungime totala de 5...

Vezi detalii complete despre Bansko-Ski Resort