Ayia Napa

Ayia Napa - Hotel Bella Napa

Pret incepand cu:

EUR /sejur
Perioada:
01/01/2011 - 20/10/2011
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Hotel Bella Napa * * *


Localizare : Hotelul Bella Napa este un hotel de 3 stele superior, recent renovat, acesta ofera o vedere minunata la Golful Ayia Napa si a intregului oras, a numai 200 metri de cea mai apropiata plaja de nisip.
Capacitate cazare : Hotelul are 139 de camere renovate si redecorate.
Dotari : Camerele sunt dotate cu : aer conditionat, telefon direct, radio, TV satelit, minibar sau frigider, uscator de par, safe, balcon mare.
Alte facilitati : Hotelul ofera turistilor urmatoarele facilitati: restaurante, baruri, piscina exterioara si interioara, piscina si teren de joaca pentru copii, spa, jacuzzi, sauna, magazin de suveniruri, salon de infrumusetare, teren de tenis, baby sitting, sala de jocuri, sali de conferinta si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.
Imagini Hotel Bella Napa


Vezi detalii complete despre Hotel Bella Napa
Ayia Napa
Ayia Napa,  initial un satuc pescaresc a devenit in ultimii 30 de ani una din cele mai importante statiuni ale Ciprului,  situata in sud-estul insulei la 40 km distanta de Larnaca. Plajele statiunii se intind pe 6 km si ofera cele mai bune conditii de vacanta pentru familiile cu copii. Palma Beach, Nissi Beach , Makronissos Beach, Landa Beach sunt cateva dintre plajele largi cu nisip fin si auriu, premiate ani de-a randul cu distinctia "Blue Flag"  Ayia Napa este supranumita „Ibiza Ciprului” datorita sutelor de  baruri, discoteci si cluburi care asigura o intensa viata de noapte transformand orasul intr-o veritabila „capitala a distractiei”.
Vezi detalii complete despre Ayia Napa