Ayia Napa

Ayia Napa - Melissi Beach

Pret incepand cu:

EUR /sejur
Perioada:
01/01/2011 - 20/10/2011
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Melissi Beach * * * *


Localizare : Hotelul Melissi Beach este situat in zona Grecian Bay, chiar langa una dintre cele mai frumoase plaje din Cipru. Centrul statiunii Ayia Napa se afla la circa 10 minute de mers pe jos. In imediata apropiere a hotelului se afla numeroase restaurante, taverne si magazine.
Capacitate cazare : Acesta ofera turistilor 128 de camere.
Dotari : Camera dispun de: aer conditionat, baie, tv satelit, telefon, mini frigider, seif, uscator de par, minibar.
Alte facilitati : Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina, restaurant, bar, gradina, centru se sanatate (spa, sala de gimnastica, masaj), sauna, room service, magazin de suveniruri, teren de tenis, activitati sportive. programe de divertisment, salon de coafura.
Pentru copii dumneavoastra: animatie, piscina cu sectiune pentru copii.
Imagini Melissi Beach


Vezi detalii complete despre Melissi Beach
Ayia Napa
Ayia Napa,  initial un satuc pescaresc a devenit in ultimii 30 de ani una din cele mai importante statiuni ale Ciprului,  situata in sud-estul insulei la 40 km distanta de Larnaca. Plajele statiunii se intind pe 6 km si ofera cele mai bune conditii de vacanta pentru familiile cu copii. Palma Beach, Nissi Beach , Makronissos Beach, Landa Beach sunt cateva dintre plajele largi cu nisip fin si auriu, premiate ani de-a randul cu distinctia "Blue Flag"  Ayia Napa este supranumita „Ibiza Ciprului” datorita sutelor de  baruri, discoteci si cluburi care asigura o intensa viata de noapte transformand orasul intr-o veritabila „capitala a distractiei”.
Vezi detalii complete despre Ayia Napa