Limassol

Limassol - St.Raphael Resort

Pret incepand cu:

EUR /sejur
Perioada:
01/01/2011 - 15/09/2011
Tipareste oferta
Cerere rezervare

St.Raphael Resort * * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Amathus Avenue, P.O. Box 51064, 3594 Limassol, Cipru
Capacitate cazare : 216 camere si suite elegante, luxul celor 5 stele subliniaza alegerea stilului si a dotarilor: aer conditionat, TV satelit, pay TV, telefon direct, radio, minibar, uscator de par, facilitati de facut ceai/ cafea.
Dotari : luxul celor 5 stele subliniaza alegerea stilului si a dotarilor: baie cu cada sau dus, aer conditionat, TV satelit, pay TV, telefon direct, radio, minibar, uscator de par, facilitati de facut ceai/ cafea.
Alte facilitati : Hotelul este inconjurat de gradini de o frumusete inegalabila, de tip mediteranean. St. Raphael Resort dispune de restaurante, piscine interioare si exterioare, un centru de sanatate complet echipat, jacuzzi, sauna, masaj, SPA, 2 terenuri de tenis (cu nocturna), loc de joaca si piscina pentru copii, multiple posibilitati de practicare a sporturilor de apa. La o distanta de aproximativ 30 m se afla un port pentru yacht-uri.
Imagini St.Raphael Resort


Vezi detalii complete despre St.Raphael Resort
Limassol

Statiune regala pentru Luna de miere a regelui Angliei Richard Inima de Leu.

 

Zile insorite tot anul, plaje nisipoase,

vegetatie mediteraneeana,

Muntii Troodos in nordul statiunii, promenada de coasta, marina, manacaruri delicioase din peste si fructe de mare stropite cu vin, portocale si mandarine prospete, muzica si dans in fiecare seara, sunt atractii irezistibile.

Intre 30 august-10 septembrie are loc Festivalul vinului.

Foarte importante sunt "Bouzouki nights" pe care nu trebuie sa le ratati.

Vezi detalii complete despre Limassol