Halkidiki-Kassandra

Aegean Melathron

Pret incepand cu:
77
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 30/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
DEMIPENSIUNE

Aegean Melathron * * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Este situat in peninsula Kassandra, pe plaja, la 3 km de statiunea cosmopolita Kalithea si la 90 de km de Salonic.
Dotari : Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, TV satelit, linie directa de telefon, seif, frigider, uscator de par, balcon sau terasa, conexiune la internet si room service. Hotelul dispune de camere cu vedere la mare, la gradina si vedere partiala la mare. Camerele cu vedere la mare sunt situate intr - o anexa a cladirii aflate peste strada si despartite de un tunel subteran de cladirea centrala.
Alte facilitati : Hotelul dispune de restaurant principal, lobby bar, 3 baruri la piscina, bar pe plaja, restaurant A`La Carte, 3 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, 1 piscina interioara, salon video, galerii pentru cumparaturi, coafor, 4 sali de conferinta.
Plaja. Hotelul are plaja privata, cu nisip.
Sporturi. In incinta hotelului se pot practica sporturi de apa pe plaja; in incinta hotelului exista sala de fitness si gimnastica, jacuzzi, masaj, thalasso terapie, terenuri de tenis, terenuri de joaca pentru copii, centru pentru diving, tenis de mana, volei de plaja.
Imagini Aegean Melathron


Vezi detalii complete despre Aegean Melathron
Halkidiki-Kassandra

Peninsula Halkidiki este situata partea de sud-est a orasului Thessaloniki. Pensinsula este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.

Athos, este cel de-al treilea brat, si cel mai putin populat, locuit in majoritate de calaugari. Este acoperit de paduri de pin. Ascensiunea spre muntele Athos este permisa numai barbatilor.Majoritatea hotelurilor sunt concentrate in Ouranopoli.

 Imagini Halkidiki-Kassandra


Vezi detalii complete despre Halkidiki-Kassandra