Halkidiki-Kassandra

Chrousso Village

Pret incepand cu:
43
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 01/10/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
ALL INCLUSIVE

Chrousso Village * * *


Website: vezi site web

Localizare : este situat in statiunea Paliouri, pe bratul Kasandra, la aproximativ 400 de metri de plaja.
Capacitate cazare : este format din 17 bungalow-uri, in care sunt 159 de studio-uri si apartamente.
Dotari : Toate camerele au in dotare: aer conditionat, feon, kitchinetta, frigider, seif, TV satelit, telefon, terasa/balcon si grup sanitar propriu.

Apartamentele sunt formate din living si dormitor.
Alte facilitati : 2 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, 2 terenuri de joaca pentru copii, minimarket, bar la piscina, restaurant, rent-a-car, seif, spalatorie, internet, mini club, teren de baschet, masa de tenis si teren de volei.
Imagini Chrousso Village


Vezi detalii complete despre Chrousso Village
Halkidiki-Kassandra

Peninsula Halkidiki este situata partea de sud-est a orasului Thessaloniki. Pensinsula este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.

Athos, este cel de-al treilea brat, si cel mai putin populat, locuit in majoritate de calaugari. Este acoperit de paduri de pin. Ascensiunea spre muntele Athos este permisa numai barbatilor.Majoritatea hotelurilor sunt concentrate in Ouranopoli.

 Imagini Halkidiki-Kassandra


Vezi detalii complete despre Halkidiki-Kassandra