Halkidiki-Kassandra

Lagomandra Beach

Pret incepand cu:
32
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 30/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
DEMIPENSIUNE

Lagomandra Beach Hotel * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Este situat la 90 de km de aeroportul din Salonic si la 5 km de orasul pitoresc Neos Marmaras, pe bratul Sithonia. Hotelul face parte din complexul hotelier Lagomandra si este situat intre poalele muntelui Itamos.
Dotari : Hotel a fost renovat integral in 2008. Toate camerele au TV satelit, frigider, telefon, seif, radio - cd, dvd la cerere, canapea (in camerele familiale) aer conditionat (intre 20.06 - 05.09), fier de calcat, baia cu uscator de par, casca de dus, oglinda pentru machiaj, halate la cerere.
Alte facilitati : Receptie cu hol, case de valori, camera TV, piscina cu jacuzzi, jucarii, umbrele si scaune la piscina si la snack bar, mini market, parcare.
Plaja este de nisip. Se afla in imediata apropiere a hotelului. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt cu plata.
Imagini Lagomandra Beach Hotel


Vezi detalii complete despre Lagomandra Beach Hotel
Halkidiki-Kassandra

Peninsula Halkidiki este situata partea de sud-est a orasului Thessaloniki. Pensinsula este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.

Athos, este cel de-al treilea brat, si cel mai putin populat, locuit in majoritate de calaugari. Este acoperit de paduri de pin. Ascensiunea spre muntele Athos este permisa numai barbatilor.Majoritatea hotelurilor sunt concentrate in Ouranopoli.

 Imagini Halkidiki-Kassandra


Vezi detalii complete despre Halkidiki-Kassandra