Halkidiki-Kassandra

Mykonos Paradise

Pret incepand cu:
23
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 01/10/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
DEMIPENSIUNE

Mykonos Paradise * * *


Localizare : Hotelul este situat la 40 km de Salonic, in localitatea Nea Kalikratea.
Dotari : Dispune de camere dotate cu A/C, TV color, mini bar, tel, dus.
Alte facilitati : piscina, bar la piscina, restaurant , fitness, sauna, parcare interioara, sala de conferinte, jocuri pe plaja si acvatice.
Imagini Mykonos Paradise

Halkidiki-Kassandra

Peninsula Halkidiki este situata partea de sud-est a orasului Thessaloniki. Pensinsula este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.

Athos, este cel de-al treilea brat, si cel mai putin populat, locuit in majoritate de calaugari. Este acoperit de paduri de pin. Ascensiunea spre muntele Athos este permisa numai barbatilor.Majoritatea hotelurilor sunt concentrate in Ouranopoli.

 Imagini Halkidiki-Kassandra


Vezi detalii complete despre Halkidiki-Kassandra
Program:
Cazare:
---
Cazare:
---