Paralia Katerini

Paralia - Dion Palace Beauty & Spa

Pret incepand cu:
43
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 30/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
DEMIPENSIUNE

Dion Palace Beauty & Spa * * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Dion Palace Beauty & Spa este un hotel de 5 stele situat chiar pe plaja (premiata cu distinctia Blue Flag ani la rand). Hotelul se afla la 80 de kilometri de Salonic, 76 kilometri de Larissa, 10 kilometri de Katerini si 10 kilometri de Dion.
Capacitate cazare : Hotelul ofera cazare in 187 de camere duble, 8 apartamente cu piscina privata si 1 grand suite, toate renovate recent.
Dotari : Toate camerele au in dotare: balcon sau terasa cu vedere la mare, gradina sau munte, Tv satelit, telefon, mini bar, grup sanitar propriu, feon, aer conditionat si incalzire.
Alte facilitati : Hotelul dispune de: restaurant, bar, 2 piscine exterioare pentru adulti si 1 piscina pentru copii, 1 piscina interioara, teren de joaca pentru copii, 2 terenuri de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, biliard, mini-market, business center, sala de conferinte, exchange, rent-a-car, room service, spalatorie, gifl shop, magazine, internet, centru SPA (fitness, hammam, sauna, baie cu aburi) si parcare.
Imagini Dion Palace Beauty & Spa


Vezi detalii complete despre Dion Palace Beauty & Spa
Detalii pret:
- TARIFE VARA 2012 IN CURAND!!!!!!!!
Paralia Katerini
Vezi detalii complete despre Paralia Katerini