Pret incepand cu:
25
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 01/10/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare
MIC DEJUN

Stratos Hotel * * *


Localizare : Hotelul este situat in statiunea AFITOS pe bratul Kassandra( Halkidiki), la 80 km de Salonic, 3 km de statiunea Kalithea, aprox 1000 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotelul are 43 de camere cu 2 si 3 paturi, 2 apartamente cu 4 paturi (2 camere duble),camere spatioase,toate cu balcon sau terasa cu vedere la piscina din curtea interioara.
Dotari : Camerele au baie propie cu dus si WC, TV, frigider ,uscator de par,aer conditionat seif.
Alte facilitati : Hotelul a fost construit in 2005 si dispune de: receptie, sala TV, restaurant pentru mic dejun,2 piscine in aer liber pentru copii si adulti cu acces gratuit, terasa si bar la piscina.
Apa din piscina se schimba zilnic. Scaunele se folosesc gratis de catre clientii hotelului.
Imagini Stratos Hotel


Vezi detalii complete despre Stratos Hotel
Halkidiki-Kassandra

Peninsula Halkidiki este situata partea de sud-est a orasului Thessaloniki. Pensinsula este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia, Athos.

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.

Athos, este cel de-al treilea brat, si cel mai putin populat, locuit in majoritate de calaugari. Este acoperit de paduri de pin. Ascensiunea spre muntele Athos este permisa numai barbatilor.Majoritatea hotelurilor sunt concentrate in Ouranopoli.

 Imagini Halkidiki-Kassandra


Vezi detalii complete despre Halkidiki-Kassandra