Thassos

Thassos - Maria Apartaments

Pret incepand cu:
27
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 30/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa:  FARA MASA

Sejur individual.

Pentru oferte charter autocar sau avion contactati un reprezentant TRAVIS TOURISM.

Maria Apartaments * *


Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Maria este situat Ón centrul Potos, in sudul insulei Thassos.Este la 4 minute de mers pe jos distanta de plaja (100 m) si la 2 minute de centru orasului.
Dotari : Camerele, cu doua si trei paturi, au baie cu dus,
TV, aer conditionat, frigider, chicineta.
Alte facilitati : Dispune de piscina (adulti si copii), bar la piscina, curte cu terasa.
Imagini Maria Apartaments


Vezi detalii complete despre Maria Apartaments
Detalii pret:
TARIFE VARA 2012 IN CURAND!
Thassos

 

Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, combinand marea si muntele. Plajele excelente cu apa clara, micutele golfuri izolate, satele pitoresti, si viata de noapte vibranta, fac din Thassos o statiune foarte populara in randul turistilor.

Thassos este localizata apoape de tarm, la 10 km distanta de gura de varsare a raului Nestos, adica la granita dintre doua mari regiuni ale Greciei, Macedonia si Tracia.

Atractii Thassos
Principalele atractii: Muzeul Vagis, Manastirea Agiou Panteleimonos, Parcurile Nationale din Thassos, Manastirea din Panagouda, Manastirea Arhanghelul Mihail, Muzeul Arheologic, Agora, Muzeul Militar, Templul Atenei, Templul lui Pan si vechiul port din Limeanas, Teatrul Antic, Acropole, situl arheologi Evreokastro.

Insula nu are aeroport, cel mai apropiat aeroport fiind Aeroportul International Kavala. Zborul catre Atena dureaza 50 de minute, fiind curse zilnice intre cele doua orase.

 

Vezi detalii complete despre Thassos