Alanya

Alanya - Akropol Hotel

Pret incepand cu:
399
EUR /sejur
Perioada:
01/01/2014 - 15/10/2014
Tipareste oferta
Cerere rezervare
All Inclusive

Akropol Hotel * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Hotelul este situat la 120 кm de aeroportul oraşului Antalya, la 6 km de oraşul Alanya, la 600 m de plaja proprie.Charter Turcia, cazare Turcia, Alanya, oferta Turcia, oferta Alanya, vacanta Turcia, vacante Alanya, vacante Turcia, oferte Turcia, sejur Turcia, oferta hotel Akropol Hotel
Capacitate cazare : Construit în anul 1990, cu suprafaţa totală de 7172 m2, ultima renovare , în anul 2007, hotelul este alcătuit dintr-o clădire principală de 7 nivele şi dispune de:
- 150 standard room (max.. 3 pers., 18 m2).
Dotari : duş
foehn
aer condiţionat individual
televizor
telefon
mini-bar (contra cost)
seif (în cameră, contra cost)
pardoseală – mochetă
balcon
curăţenie în cameră – zilnic
schimbarea aşternuturilor – de 2 ori pe săptămână
room service (contra cost)
Alte facilitati : restaurant principal
4 baruri
2 piscine exterioare
2 tobogane de apă
sală TV
cabinet medical
medic la solicitare
salon de înfrumuseţare
coafor
magazine
spălătorie
curăţătorie chimică
schimb valutar
parcare
Imagini Akropol Hotel


Vezi detalii complete despre Akropol Hotel
Alanya

Alanya, oras modern situat la 100 Km est de Antalya, se intinde cu eleganta de-a lungul a doua golfuri largi, cu un port frumos si un aer pasnic, si este cu siguranta una dintre cele mai populare statiuni ale Turciei.
In estul citadelei se afla oraşul-port care freamata de activitate, cu cafenele, barci de pescuit si agrement. Fiecare parte a Antalyei se mandreste cu plaje cu nisip cenusiu si cu o multime de hoteluri.

De cand a fost construit primul motel modern in 1958, considerat primul an de industrie turistica in Alanya, hotelurile s-au intrecut in a primi fluxul de turisti, iar hotelurile, din 2007, detin 157.000 paturi. Pestera Damlatas, care originar a facilitat sosirea strainilor datorita microclimatului pesterii, cu o temperatura medie de 22 °C si 95% umiditate, e accesibila in din partea vestica a peninsulei avand drumuri dinspre plaja Damlatas.

Principala atractie a orasului o reprezinta plajele intinse de nisip, plantatiile de bananieri, un pitoresc si vechi castel, impreuna cu nenumaratele hoteluri, restaurante si cafenele care fac din aceasta parte a Turciei un loc de neuitat pentru vacanta.

Oferte Vacanta in Alanya prin Travis Tourism.Imagini Alanya


Vezi detalii complete despre Alanya