Alanya

Alanya - Diamond Hill Resort Hotel

Pret incepand cu:
599
EUR /sejur
Perioada:
01/01/2014 - 15/10/2014
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa: UAI –Ultra All Inclusive

Diamond Hill Resort Hotel * * * * *


Localizare : Diamond Hill Resort situat in localitatea Tosmur, la 95 metri de plaja privata.
Capacitate cazare : 298 camere standard
Dotari : aer conditionat centralizat, telefon, TV, uscator de par, mini bar, internet wireless, acces pe baza de cartela magnetica, safe, telefon in baie, balcon.
Alte facilitati : baie turceasca, sauna, Fitness Center, mini club pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuit pe plaja si la piscina, wireless si safe gratuit. servicii cu plata: room Service, babysitter, telefone, fax, jocurile mecanice si electronice, internet-cafe, market, Rent-a-Car, coafor, sporturile acvatice cu si fara motor,fotograf, doctor, masaj, peeling, solar, wellness, spalatorie.
Vezi detalii complete despre Diamond Hill Resort Hotel
Alanya

Alanya, oras modern situat la 100 Km est de Antalya, se intinde cu eleganta de-a lungul a doua golfuri largi, cu un port frumos si un aer pasnic, si este cu siguranta una dintre cele mai populare statiuni ale Turciei.
In estul citadelei se afla oraşul-port care freamata de activitate, cu cafenele, barci de pescuit si agrement. Fiecare parte a Antalyei se mandreste cu plaje cu nisip cenusiu si cu o multime de hoteluri.

De cand a fost construit primul motel modern in 1958, considerat primul an de industrie turistica in Alanya, hotelurile s-au intrecut in a primi fluxul de turisti, iar hotelurile, din 2007, detin 157.000 paturi. Pestera Damlatas, care originar a facilitat sosirea strainilor datorita microclimatului pesterii, cu o temperatura medie de 22 °C si 95% umiditate, e accesibila in din partea vestica a peninsulei avand drumuri dinspre plaja Damlatas.

Principala atractie a orasului o reprezinta plajele intinse de nisip, plantatiile de bananieri, un pitoresc si vechi castel, impreuna cu nenumaratele hoteluri, restaurante si cafenele care fac din aceasta parte a Turciei un loc de neuitat pentru vacanta.

Oferte Vacanta in Alanya prin Travis Tourism.Imagini Alanya


Vezi detalii complete despre Alanya