destinatii
oferte similare

transportul

unitati de cazare

Belek

Bacau-Belek - MAXX ROYAL

Pret incepand cu:
1226
EUR /sejur
Perioada:
01/01/2014 - 10/09/2014
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa: Maxx All Inclusive

Charter avion Bacau Antalya Vara 2014

Maxx Royal Belek Golf & Spa * * * * *


Localizare : Hotelul este situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul Antalyei, la 1 km de centrul Belekului, īn apropierea terenului de golf Montgomerie.
Capacitate cazare : Este intins pe o suprafata totala de 1050000 mp si are 415 Apartamente si 30 Vile, Restaurantul Principal Maxx, 5 Restaurante a la Carte, 14 baruri si cafenele, 1 patiserie, 4 snack bar, 1 piscina incalzita (interioara), 1 piscina īncalzita cu apa de mare (exterioara), 4 piscine exterioare, Maxx Natural Spa & Wellness, Maxx Kids Land, Maxx Aqua Park, Terenul de Golf The Montgomerie, Centrul de Congrese si Conferinte Maxx, Pontoane si Pavilioane pe mare.
Alte facilitati : Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa face parte din lantul hotelier Voyage Hotels insa este un brand separat al acestui lant, nou si de lux, va fi inaugurat in mai 2011 si se preconizeaza a fi foarte luxos (s-au investit deja 200 milioane euro pana in noiembrie 2010). Va fi situat intre hotelurile Voyage Belek si Adam & Eve. Hotelul va avea in permanenta asistenta atat pentru turisti cat si pentru agentiile de turism. Va avea cel mai mare Aqua Park (de 27000 mp), exclusiv pentru cei cazati in hotel, si cel mai mare domeniu pentru copii (clubul de copii va avea undeva la 7000 mp si se va numi Kid's Kingdom). Camera cea mai mica va avea 70 mp. Hotelul preconizeaza a avea cel mai mare centru spa din Belek. Copiii pana in 12 ani vor avea gratuitate la hotel. Plaja este de nisip fin.
Imagini Maxx Royal Belek Golf & Spa


Vezi detalii complete despre Maxx Royal Belek Golf & Spa
Belek
Turcia Belek. Poate cea mai frumoasa statiune din Turcia, care s-a dezvoltat in ultimii 20 ani prin construirea unor hoteluri exclusiviste si foarte apreciate de turisti. Iubitorii vacantelor active vor descoperi aici cele mai bune terenuri de golf din Turcia. Toate plajele au primit "BLUE FLAG" pentru calitatea apei marii si a mediului inconjurator, inca un motiv pentru care statiunea Belek este cea mai buna alegere pentru o vacanta in familie.

Imagini Belek


Vezi detalii complete despre Belek
Servicii incluse:
cazare cu regimul de masa specificat; bilet de avion dus-intors Bacau-Antalya-Bacau; transfer aeroport - hotel - aeroport; asistenta turistica;
Servicii neincluse:
taxe aeroport 95 euro/persoana
Observatii:

HOTEL VIZITAT DE TRAVIS TOURISM

Nota: Tarifele de mai sus au fost incarcate la inceputul sezonului si sunt valabile pana la expirarea ofertelor . Periodic apar noi oferte si va recomandam sa contactati un reprezentant al TRAVIS TOURISM pentru a  putea beneficia de cea mai buna oferta pentru dumneavoastra. Tarifele ne obliga contractual doar in momentul achitarii sejurului, confirmarii rezervarii dumneavoastra si a semnarii contractului de prestari servicii turistice.