Bodrum

Bodrum-Alta Beach


EUR
Perioada:
01/01/2011 - 30/09/2011
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Alta Beach * * *


Website: vezi site web

Localizare : Hotelul se afla in statiunea Turgutreis la 18 km de centrul orasului Bodrum si la 53 de Aeroport. Charter Turcia, charter Bodrum, cazare Turcia, Bodrum, oferta Turcia, oferta Bodrum, vacanta Turcia, vacante Bodrum, vacante Turcia, oferte Turcia, sejur Turcia, oferta hotel Alta Beach - AI
Capacitate cazare : Dispune de 60 de camere si 120 de paturi.
Dotari : Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon direct si balcon.
Alte facilitati : parcare, serviciu de spalatorie (contra cost) , magazin de suveniruri.
Plaja este ingusta de nisip cu pietricele. Hotelul are o piscina exterioar si piscina pentru copii.
Imagini Alta Beach


Vezi detalii complete despre Alta Beach
Bodrum

Bodrum, adesea denumit Santorini sau Saint Tropez-ul Turciei, cu atmosfera sa boemă este o localitate pitorească situată pe coasta egeeana, pe o peninsula în apropierea insulei grecesti Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie şi istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinaţie turistică care satisface exigenţele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice .

Oferte la Bodrum prin TRAVIS TOURISM ! Imagini Bodrum


Vezi detalii complete despre Bodrum
Servicii incluse:
Tariful este pentru camera dubla ( 2 adulti), cu regimul de masa specificat, 7 nopti cazare, transferuri-aeroport-hotel-aeroport.
Servicii neincluse:
Taxe aeroport 95 euro/persoana, asigurare medicale de calatorie, asigurare storno