Bodrum

Bodrum - Hotel Baia Bodrum


EUR
Perioada:
01/01/2009 - 15/09/2009
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Baia Bodrum Hotel * * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Localizare Hotelul se afla localizat la 19 km de centrul orasului Bodrum si la 48 km de aeroport, in regiunea Kizilburun, unul din cele mai frumoase golfuri. Charter Turcia, charter Bodrum, cazare Turcia, Bodrum, oferta Turcia, oferta Bodrum, vacanta Turcia, vacante Bodrum, vacante Turcia, oferte Turcia, sejur Turcia, oferta hotel Baia Bodrum
Capacitate cazare : Hotelul are o capacitate de 228 camere, din care 6 suite, 2 senior suite, 1 king suite, 2 camere penntru persoane cu disabilitati situate la parter.
Dotari : Camerele dispune de: baie; foehn; aer conditionat centralizat; TV; telefon; mini-bar bauturile fara alcool, o data pe saptamāna, apa zilnic); seif (gratuit); balcon; room service (24 ore, contra cost); mocheta (Main building); pardoseala - gresie (Annex); īn camera se face curatenie zilnic; schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamāna; schimbarea prosoapelor - 3 ori pe saptamāna.
Alte facilitati : Aqua park este compus din piscine exterioare si interioare, cu sectiune pentru copii, 2 sectiune cu tobogan, fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, spa, masaj, discoteca acoperita(deschisa de la ora 24:00 si bauturile sunt cu plata), centru de afaceri, 4 sali de conferinta complet echipate (capacitatea acestora poate varia intre 25-350 pers), miniclub.
Servicii care nu sunt incluse in cadrul conceptului de All Inclusive: bauturile alcooloce si nealcoolice su specific turcesc si international dupa ora 10.00 a.m(cu eceptia minibarului aflat in camera), telefon, spalatorie, bowling, masaj, internet, baby-sitter, suc proaspat de fructe, transportul in oras, room service, biliard, mini market, terenul de tenis cu nocturna.
Plaja Plaja este de nisip, privata.
Imagini Baia Bodrum Hotel


Vezi detalii complete despre Baia Bodrum Hotel
Bodrum

Bodrum, adesea denumit Santorini sau Saint Tropez-ul Turciei, cu atmosfera sa boemă este o localitate pitorească situată pe coasta egeeana, pe o peninsula în apropierea insulei grecesti Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie şi istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinaţie turistică care satisface exigenţele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice .

Oferte la Bodrum prin TRAVIS TOURISM ! Imagini Bodrum


Vezi detalii complete despre Bodrum
Servicii incluse:
All inclusive
Observatii:

All Inclusive

Nota: Tarifele de mai sus au fost incarcate la inceputul sezonului si sunt valabile pana la expirarea ofertelor . Periodic apar noi oferte si va recomandam sa contactati un reprezentant al TRAVIS TOURISM pentru a  putea beneficia de cea mai buna oferta pentru dumneavoastra .Tarifele ne obliga contractual doar in momentul achitarii sejurului, confirmarii rezervarii dumneavoastra si a semnarii contractului de prestari servicii turistice.


Suntem flexibili si intotdeauna incercam sa va oferim cele mai bune tarife. Daca rezervati minim 2 camere va oferim discount suplimentar .