Bodrum

Bodrum - Mandalici


EUR
Perioada:
01/01/2011 - 30/09/2011
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Mandalici * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Pe plaja in Turgutreis, la 18 km de Bodrum si 53 km de aeroport
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 99 camere (3 suite, 96 camere standard).
Dotari : Toate sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, telefon direct, aer condiionat, TV, minibar (extra), seif(cu plata).
Alte facilitati : Restaurant exterior, interior cu specialitati turcesti si internationale, restaurant/bar a la carte, bar la piscina, snack bar, piscina exterioara cu sectiune separata pentru copii, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi, fintess, coafor, program de animatie, sporturi nautice, biliard, masa de tenis
Vezi detalii complete despre Mandalici
Bodrum

Bodrum, adesea denumit Santorini sau Saint Tropez-ul Turciei, cu atmosfera sa boemă este o localitate pitorească situată pe coasta egeeana, pe o peninsula în apropierea insulei grecesti Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie şi istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinaţie turistică care satisface exigenţele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice .

Oferte la Bodrum prin TRAVIS TOURISM ! Imagini Bodrum


Vezi detalii complete despre Bodrum
Servicii incluse:
Tariful este pentru camera dubla ( 2 adulti), cu regimul de masa specificat, 7 nopti cazare, transferuri-aeroport-hotel-aeroport.
Servicii neincluse:
Taxe aeroport 95 euro/persoana, asigurare medicale de calatorie, asigurare storno