Bodrum

Bodrum - Virgin Bodrum Club

Pret incepand cu:
53
EUR /zi
Perioada:
01/01/2012 - 15/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa: All Inclusive;

Oferta turism individual.

Pentru oferta cu avion contactati un agent TRAVIS TOURISM.

Virgin Bodrum Club * * * * *


Localizare : Este situat la 1,5km de centrul orasului Bodrum si la 35 km de de Aeroport.
Capacitate cazare : Dispune de 254 camere, dintre care : 54 camere standard, 3 camere deluxe suit, 19 camere deluxe, , 10 camere deluxe club, 18 camere family club, 141 camere club
Dotari : In cladirea principala:
Camerele standard au capacitate de min 2 pers, max. 3 pers cu baie cu cada si uscator de par, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc. Camerele poti fi sau nu cu vedere la mare.
Camerele deluxe au capacitate de minim 2 pers, maxim 3 pers. si sunt dotate cu baie cu cada si uscator de par, parchet, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc. Camerele poti fi sau nu cu vedere la mare.
Camerele deluxe suit au capacitate de max 2 pers. formate dintr-un dormitor si living dotate cu baie cu cada si uscator de par, parchet, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc. Camerele poti fi sau nu cu vedere la mare.
In cadirile anexe:
Camerele deluxe club au capacitate de max 2 pers. dotate cu baie cu cada si uscator de par, parchet, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc.
Camerele family club au capacitate de minim 3 pers, maxim 4 pers. formate dintr-o camera cu 2 dormitoare separate si sunt dotate cu baie cu cada si uscator de par, parchet, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc.
Camerele club au capacitate de max 2 pers. dotate cu baie cu cada si uscator de par, parchet, telefon, satelitte tv, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat individual si terasa sau balcon stil frantuzesc.
Alte facilitati : Servicii
All Inclusive. Mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, snack si cina in regim bufet sunt incluse in conceptul all inclusive. Sunt incluse de asemenea bauturile racoritoare si cele alcoolice locale. Bauturile alcoolice de import sunt contra cost.

Facilitati
Restaurant cu vedere la mare atat interior cat si exterior, snack bar, lobby bar, beach bar, restaurante a la carte sala de conferinte, hamman, sauna, loc de joaca pentru copii, animatie, magazine pentru suveniruri, coafor, muzica live, spectacole seara, rent-a-car. Masajul, internetul, telefonul si faxul, spalatoria, serviciile medicale si internetul sunt cu plata.

Plaja si piscine
Plaja este privata si are o piscina exterioara.
Imagini Virgin Bodrum Club


Vezi detalii complete despre Virgin Bodrum Club
Detalii pret:
PP IN DOUBLE = TARIFEIN EURO/PERSOANA/ZI-
PERIOADA18.05.-14.06.15.06.-08.07.09.07.-23.08.24.08.-16.09.
17.09.-10.10.


MAIN BUILDINGP.P. IN DBL53658773
DBL ROOM106130175146
SNG ROOM8097131110
TRP143175236198
CLUB ROOMP.P. IN DBL46587865
DBL ROOM92116156130
SNG ROOM698711797
Reducere Early Booking
Rezervare si plata integrala pana la31.03.2012Reducere15%
-
Bodrum

Bodrum, adesea denumit Santorini sau Saint Tropez-ul Turciei, cu atmosfera sa boemă este o localitate pitorească situată pe coasta egeeana, pe o peninsula în apropierea insulei grecesti Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie şi istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinaţie turistică care satisface exigenţele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice .

Oferte la Bodrum prin TRAVIS TOURISM ! Imagini Bodrum


Vezi detalii complete despre Bodrum