Side

Side - Corolla Hotel Side

Pret incepand cu:
389
EUR /sejur
Perioada:
01/01/2012 - 15/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa:  All Inclusive

Charter avion Bucuresti Otopeni din14 aprilie 2012

Corolla Hotel Side * * * *


Localizare : situat la 65 km de aeroportul orasului Antalya, la 4 km de orasul Side si la 300 m de plaja.
A fost construit in 1996 si are o suprafata de 18.000 m2. Ultima renovare a avut loc in 2010. Charter Turcia, cazare Turcia, Side, oferta Turcia, oferta Side, vacanta Turcia, vacante Side, vacante Turcia, oferte Turcia, sejur Turcia, oferta hotel Corolla Hotel Side
Capacitate cazare : Hotelul este format din cladirea principala cu 5 nivele si 2 cladiri cu 3 nivele Annex (30 % din camere au vedere directa la mare, iar 30 % - vedere partiala la mare si piscina):

394 standard room (max. 3 pers., 17 m2);
32 family room (hol, 2 canapele, dormitor cu usa, baie, parchet laminat, max. 4 pers., 42 m2).

Cazare cu animale de companie: permis, cu conditia sa nu depaseasca 3 kg, contra cost.
Dotari : dus
foehn
aer conditionat individual
televizor
telefon
mini-bar (in ziua sosirii - doar apa - gratuit)
seif (contra cost)
pardoseala - gresie si parchet laminat
balcon
curatenie in camere - zilnic
schimbarea lenjeriei de 3 ori/saptamana
Alte facilitati : restaurantul principal
2 restaurante a la carte (italian si turcesc - cu rezervare, o vizita gratuita la fiecare restaurant/sejur)
5 baruri
2 piscine exterioare
piscina interioara
2 tobogane
Imagini Corolla Hotel Side


Vezi detalii complete despre Corolla Hotel Side
Detalii pret:
Pentru o oferta persoanalizata trimiteti solicitarea dumneavoastra specificand perioada calatoriei, numar persoane, adulti, copii, data nasterii copiilor.
Side

Side a fost un important oras comercial. Cu marea sa flota facea comert cu tarile din estul si vestul Mediteranei, servind si ca port pentru Turcia. Side a reprezentat o piata pentru sclavii adusi din Africa si un centru pentru pirati. Dupa aceasta perioada in Side s-au incheiat numai afaceri legale, iar orasul a continuat sa prospere.

In timp ce Side a devenit un reper turistic foarte important, atat pentru Europa, cat si pentru Turcia, orasul a reusit sa-si conserve autenticitatea si aerul "invechit". Datorita abundentei de bogatii arheologice, toata arhitectura din partea veche a orasului Side are acelasi stil - dragut, cu cladiri din piatra cu doua etaje, cu balconase din lemn, de-a lungul aleilor labirintice.

In Side gasesti tot ce ti-ai putea dori. Pentru cautatorii de comori culturale exista cate o comoara in fiecare loc: amfiteatrul datand din perioada elena - capacitate de aproximativ 15.000 de oameni, templele romane ale lui Apolo si Artemis, apeducte si muzee. O experienta foarte placuta este o plimbare printre aceste ruine pe timp de noapte, cand sunt iluminate.

Statiunea Side este flancata de doua plaje superbe - la vest, intre Sidi si Colaki, plajele insumeaza lungimea de 30 km (tot aici se afla si principalul complex hotelier al statiunii), iar la est plaja este mai linistita si continua pana la insulita de pe raul Manavgat.

Oferte de vacanta in SIDE prin TRAVIS TOURISM:Imagini Side


Vezi detalii complete despre Side