Side

Side - Hera Park Side

Pret incepand cu:
456
EUR /sejur
Perioada:
01/01/2012 - 15/09/2012
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Hera Park Side * * * *


Website: vezi site web

Localizare : Este situat in statiunea Side,la 65 km de aeroportul Antalya si la 4 km de Manavgat si are o suprafata de 3800 mp.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 200 de camere standard cu pat matrimonial sau pat twin.
Dotari : Camerele standard sunt dotate cu minibar (contra cost),Tv,aer conditionat,seif,mocheta,baie cu cabina de dus,uscator de par. Majoritatea camerelor au vedere la mare. Camerele economice sunt la fel ca si camerele standart doar ca nu au balcon. Curatenia se face in fiecare zi, prosoapele si lenjeria de pat se schimba la 3 zile.
Alte facilitati : Restaurant principal,lobby bar,sala de congrese,sala de fitnes. Cu plata: centru SPA,camera de jocuri,club pentru copii,masa de biliard,disco,doctor,centru de inchirieri masini, masaj. Hotelul se afla la 350 m de plaja. Hotelul dispune de 3 piscine: una interioara 27mp ,una exterioara 230 mp,si una pentru copii 8 mp. Sejloguri si unbrele gratuite pe plaja si la piscina. Prosoapele de plaja pe baza de cartela.
Imagini Hera Park Side


Vezi detalii complete despre Hera Park Side
Detalii pret:
Pentru o oferta personalizata consultati un agent TRAVIS TOURISM
Side

Side a fost un important oras comercial. Cu marea sa flota facea comert cu tarile din estul si vestul Mediteranei, servind si ca port pentru Turcia. Side a reprezentat o piata pentru sclavii adusi din Africa si un centru pentru pirati. Dupa aceasta perioada in Side s-au incheiat numai afaceri legale, iar orasul a continuat sa prospere.

In timp ce Side a devenit un reper turistic foarte important, atat pentru Europa, cat si pentru Turcia, orasul a reusit sa-si conserve autenticitatea si aerul "invechit". Datorita abundentei de bogatii arheologice, toata arhitectura din partea veche a orasului Side are acelasi stil - dragut, cu cladiri din piatra cu doua etaje, cu balconase din lemn, de-a lungul aleilor labirintice.

In Side gasesti tot ce ti-ai putea dori. Pentru cautatorii de comori culturale exista cate o comoara in fiecare loc: amfiteatrul datand din perioada elena - capacitate de aproximativ 15.000 de oameni, templele romane ale lui Apolo si Artemis, apeducte si muzee. O experienta foarte placuta este o plimbare printre aceste ruine pe timp de noapte, cand sunt iluminate.

Statiunea Side este flancata de doua plaje superbe - la vest, intre Sidi si Colaki, plajele insumeaza lungimea de 30 km (tot aici se afla si principalul complex hotelier al statiunii), iar la est plaja este mai linistita si continua pana la insulita de pe raul Manavgat.

Oferte de vacanta in SIDE prin TRAVIS TOURISM:Imagini Side


Vezi detalii complete despre Side