TERMENI SI CONDITII PACHETE TURISTICEGENERAL
Bine ati venit pe site-ul www.travistourism.ro . Oferim clientilor nostri posibilitatea de a gasi vacante, rezervari hoteliere, circuite turistice, city break si bilete de avion. Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile de mai jos. Accesand acest site sunteti de acord cu temenii si conditiile noastre. www.travistourism.ro este proprietatea SC TRAVIS TOURISM SRL.

PROTECTIA DATELOR
TRAVIS TOURISM respecta prevederile legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice.

REZERVARILE pentru pachete servicii turistice se fac direct catre TRAVIS TOURISM. Rezervarile facute prin agentii revanzatoare atrag raspunderea respectivelor agentii.

CONDITIILE REZERVARILOR
Serviciile turistice prezentate pe site sunt disponibile la cerere si in limita locurilor. La cererea dumneavoastra va vom oferi detalii suplimentare despre numarul locurilor diponibile, numarul camerelor, camere superioare, facilitati diferite fata de cele standard. Va vom informa, de asemenea cu privire la tarifele percepute. Alegerea hotelului sau serviciului turistic va apartine, in totalitate. Solicitarile de rezervari se fac pe e-mail sau accesand formularul de rezervare. La primirea solicitarii de rezervare, un consultant va raspunde in maxim 24 de ore, in zilele lucratoare(luni-vineri), precizand si starea hotelului: disponibil sau nedisponibil. Daca hotelul solicitat este nedisponibil, va vom furniza o alternativa - hotel similar, pozitionat in aceeasi zona. Daca hotelul este disponibil va vom emite o factura proforma si conditiile de plata(avans, plata integrala etc). La momentul confirmarii platii vom procesa rezervarea si va vom comunica data limita de plata a diferentei. Totodata va vom trimite confirmatrea rezervarii si contractul de prestari servicii turistice pe email (aveti obligatia de a remite contractul , cu semnatura dumneavoastra, catre noi). O rezervare va deveni valida doar dupa confirmarea noastra si dupa incasarea 100% a serviciilor solicitate, inainte de inceperea serviciilor. Dupa confirmarea platii integrale, TRAVIS TOURISM va va trimite voucher cazare si alte documente necesare prin posta, email sau fax.

PLATI SI TARIFE
Tarifele prezentate sunt valabile pentru serviciile standard si camerele prezentate in descriere. Toate serviciile optionale se platesc suplimentar. Tarifele nu include asigurari, vize etc. Tarifele sunt exprimate in euro, iar platile se pot face in euro sau in lei(curs BNR + 2%).

MIJLOACE DE PLATA
Pentru a procesa cererea dumneavoastra de rezervare va trebui sa platiti un avans de cel putin 30% din valoarea pachetului. Plata se face prin virament, cu card bancar sau in numerar. Acceptam plata cu card bancar cu un comision de 2% din valoarea totala(din pacate banca ne percepe acest comision ). Acceptam platile cu carduri VISA sau MASTERCARD. Pentru astfel de plati va vom trimite un formular prin care dumneavoastra ne imputerniciti sa debitam suma respectiva. De asemenea ne veti trimite o copie a cardului si a actului dumneavoastra de identitate.
De asemenea puteti plati in numerar direct la sediul nostru.

MODIFICARI
Pentru modificari de date, hotel sau alte detalii va rugam sa ne instiintati pe e-mail sau fax. Modificarile se fac in limita disponibilitatilor, deci nu pot fi garantate 100%. Anumite modificari pot genera modificari de tarife.

ANULARI
In cazul Ón care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza TRAVIS TURISM penalizari dupa cum urmeaza: 25% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice Ónainte de data plecarii; 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face Ón intervalul 16-30 de zile Ónainte de data plecarii; 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face Óntr-un interval mai mic de 16 zile Ónainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
Orice anulare este acceptata doar in scris.

RASPUNDERE SI EXONERARI
TRAVIS TOURSIM nu raspunde pentru servicii cumparate individual de la alti furnizori sau direct de catre clienti . De asemenea de declinam raspunderea in caz de forta majora - dezastre naturale, activitati teroriste sau alte evenimente neprevazute.

CORECTITUDINEA INFORMATIILOR
Facem eforturi pentru ca informatiile prezentate pe site sa fie corecte si complete. Nu putem garanta, ca informatiile sunt complete si corecte si din acest motiv nu raspundem pentru eventuale prejudicii cauzate de astfel de informatii. Acest site cuprinde o varietate de informatii si inevitabil pot sa apara erori. Ne rezervam dreptul de a modifica sau sa retrage ofertele si tarifele de pe site fara un acord prealabil.